Botol Sos Unik..Hihi..!!

Salam...perhatikan gambar di atas..mesti korang pernah buat macam tu kat botol sos kan..? tambah-tambah lagi sos yang dah nak habis..lagi kuat la korang hentak kat bahagian bawahnya tu..apa yang bos nak kongsikan kat sini ialah,ada satu company buat sos ni, memang kreatif..diaorang buat satu kelainan kat bawah botol sos tu..kiranya untuk bagi lagi syok la kan..haha..kalau sos ni ada kat Malaysia,mesti lelaki yang suka sos yang kurang ni..bolehla hempuk-hempuk botol tu..nak tau apa yang menyebabkan syok hempuk botol sos ni,hit readmore k..




  Hak hak hak..!! yang lelaki lepas ni suka la ambik sos yang dah tinggal sikit...hehe..



 Ada banyak pilihan..pilih yang mana berkenan...kurang ajar punya botol sos!!..hahaha



Spare no mercy!!! wakakaa..mentang-mentang la ni lelaki punya bontot,ko suruh hempuk tanpa belas kasihan ek....ciklakongkang(bahasa apa ni bos pun tak tahu,bedal je) punya company sos!!

8 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)