BERANI MATI : BLOG AKU BEST!




As-salam..blog azizbos.com adalah blog yang memaparkan info-info menarik dan juga berita yang bos rasa nak tulis je..haha..kalau bos taknak tulis berita tu,bos blogwalking je..penulisan didalam blog azizbos.com juga,menunjukkan peningkatan berbanding 7 bulan yang lalu ,dimana penulis(bos) agak teragak-agak untuk menaip sesuatu ayat..dalam erti kata lain confident level low!!

kategori blog azizbos.com,,,,,,bos pun tak tau nak kategorikan macam mana..hehe..boleh tolong kategorikan tak??

Tujuan blog ini dibuat untuk bos belajar menaip...hehe...taklah..blog ni dibuat sebab bos tengok orang berblog,jadi bos pun nak berblog jugak la..!! hahahaha...

tahun depan bos nak traffic blog bos jadi macam traffic blog ben ashaari..muahahaha...insyaallah...


sekian terima kasih...

15 comments:

  1. datang baca berani mati ni..
    hood luck ok..

    ReplyDelete
  2. @chentamiera

    trima kasih miera...awak slalu komen blog bos...miera best!!! hehe..

    ReplyDelete
  3. bgus2 :)

    kita kena yakin dengan diri sendiri

    yey !

    ReplyDelete
  4. hello bos !!!...mmg berani mati...syabas !!!

    ReplyDelete
  5. saya pun berani mati....jom singgah blog saya...boleh kita berkenalan..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)