Bercium Di Khalayak Ramai !! Melayu Tu...Nak Jadi Orang Barat..


video

Apalah nak jadi budak-budak ni...belum kahwin dah sesuka hati bercium..kalau dah gatal sangat,kahwin je la..bos pun kahwin muda apa...dah la depan orang ramai..kat tepi jalan...tak malu langsung diaorang ni..dengar perbualan diaorang kat dalam video ni rasa nak muntah pulak bos...BANGANG...ibu bapa sila beri perhatian kat anak-anak..jangan dibiarkan terlalu bebas..kalau nak keluar tengok wayang ke apa ke,kalau boleh pasang spy..call setiap minit supaya anak-anak tu rimas..bagi remaja yang baik-baik tu,alhamdulillah...teruskan perangai baik anda...hehe..(update entri: tekan readmore untuk tengok akibat perangai yang kat dalam video ni)














Hehe....bawak bola kat depan kang..jangan buat macam tu ek adik-adik,abang-abang...haha..

7 comments:

  1. tahu..tgk la..atas perbuatan nie..kemungkinan malaysia pon dapat bala..huh! insaflah diorng ni..xtahu malu ker..

    Hah ! Keyword Paling Panas Di Malaysia, Semuanya Lucah?

    ReplyDelete
  2. tu gewdix sgt..nyampah giler tgk..nk kiss2 plak..

    ReplyDelete
  3. OOOOooooOOOOOoomo..ternganga jap tgk video tuh, xsanggup nak tengok lebih lanjut..euwwwwwwww.. xpayahlah sampai nak rakam...haish

    ReplyDelete
  4. kat cni xjumpe lg barbie2 mcmtu. smuaa chantek2 je. huu

    ReplyDelete
  5. td komen b4 tgk video. dak 2 eko ne bodoh sgt!

    ReplyDelete
  6. pada saya bdk2 yg wat sume ni cuma nak publisiti murahan..Yg pompuan tu dah x de akal ke sampai pergi bercium kat depan org tu sume..Kalau dah kawin sekalipun x yahlah wat depan org...Betul x??

    ReplyDelete
  7. anak haram sungguh diorang ni...
    buat malu je..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)