Soalan Pertama Dah Salah!! | Who Wan To Be A Millionaire..


Salam..ingat lagi tak game ni? pengacara nya pun dah bergelar dato' sekarang ni..siapa lagi kalau bukan dato Jalaluddin Hassan.." jawapan nya selepas ini " ayat popular ketika itu kan..haha..sakit hati pulak bila tertunggu-tunggu jawapannya..hehe..game yang dimaksudkan macam kat atas tajuk entri ni la..malas nak taip..panjang sangat..

Video yang bos sajikan kali ni adalah player game yang paling noob yang pernah bos tengok..hihi..soalan pertama dah salah tu....adoi...nak salahkan host tu tak boleh,sebab dia sendiri yang cakap muktamad..Bangang!!..layan je la video ni k..selamat petang...

2 comments:

  1. dah lama takde game mcm nie, klu masa dato jalaludin hasan tu mmg betul2 suspen :P



    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  2. @yanmie

    betul kata kakak..macam kita pulak yang tengah main game tu kan...heheh..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)