Masuk Dalam Lubang Hidung | Kondom Keluar Dari Mulut..


Saksikan kehebatan lelaki ni memasukkan kondom melalui lubang hidungnya,dan mengeluarkan kondom tersebut melalui mulut...tak selera nak makan burger kalau macam ni...huhu..Hit readmore untuk tengok video mamat ni melakukan aksi kurang menyenangkan tekak anda..haha..








Dah takda kerja lain nak buat,buat kerja bodoh je la..

2 comments:

  1. dasyatnyee..skejap je kuar..sbr jela

    ReplyDelete
  2. eeee..yuck! ape jadah la dorg ni..xde koje ke..yucks!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)