Kantoi Main Tepi Tingkap..!!

Lain kali jangan lupa cover tingkap...hahaha..kan dah kantoi...buat maksiat di siang hari pulak tu..padan muka kau..!! siapa rasa nak tengok,tekan readmore..yang lelaki confirm tekan punya lah...muahaha..(gelak penjahat cerita tamil)







Wakakakakakakaka...gelak panjang sikit...hahahahahahahaha...amboi....yang lelaki,laju je korang scroll ek..nafsu 1 , akal 9 nak buat macam mana kan....hahaha..gelak lagi..eh eh..tak boleh gelak lebih-lebih,nanti jadi pelupa..hehe..gelak lagi..zzz..

11 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)