Bangunan Siap Dalam Masa 2 Hari..!!! | Mengagumkan..


Hendak seribu daya,tak hendak seribu dalih..ada kena mengena ke dengan video kat atas ni...haha..tapi bos memang salute la dengan diaorang..dalam masa 2 hari sahaja dah dapat siapkan satu prototaip sebuah bangunan..besar tinggi pulak tu...tentang kualiti kita tak tahu la kan..lagipun yang diaorang buat kat dalam video ni cuma prototaip je...tapi boleh la dikatakan diaorang ni hebat..hehe..

3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)