Lubang Jarum Besar..

Haa...ni dia penyelesaian kepada masalah bagi makcik-makcik yang susah sangat nak masukkan benang dalam lubang jarum yang ada kat negara kita ni..selalunya,masa bos kecik-kecik dulu mesti mak bos suruh bos masukkan benang ke dalam lubang jarum sebab mata dia kurang peka dengan lubang jarum tu..hehe..banyak sangat perkataan lubang ni,tak sedap pulak mata bos nengok...haha..k k..serius balik..





Jarum ni hanya ada kat China..jadi makcik-makcik yang kat Malaysia ni,kena la tunggu Malaysia import dari China..kalau bos ada kedai jual alat-alat menjahit ni,dengan pantas nya bos order 18 kontena...kakaka..mesti laku punya..tak payah nak susah-susah panggil anak cucu tolong masukkan benang tu kan..



Berbalik kepada jarum ni,jarum ni adalah ciptaan Woo Moon-Hung..siapa la si woo Moon-Hung ni ek? kalau Fong Sai Yu' bos kenal la..huhu.. er...jarum ni diperbuat daripada besi yang telah dimodifikasi kan menjadi besi pondan eh eh...besi lembut..supaya lubang yang besar seperti dalam gambar di atas boleh dikecilkan dengan hanya memicitnya..kalau keras tak boleh la nak picit kan..yang lembut senang nak picit..erk!! tengok je la gambar cara nak guna jarum ni k..





 Picit jangan tak picit oi....hihi





Senang...boleh buat batu cincin kepala hotak pencipta jarum ni..

3 comments:

  1. wow...bagus la kalau dah ada ciptaan yng cmni...lega hati makcik2 dan nenek2

    ReplyDelete
  2. peh...
    bagus betul produk camni...

    ReplyDelete
  3. bley rekomen kat mak aku ni..hehehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)