Masih Ada Yang Sudi | Antara Lelaki Yang Sesuai Dijadikan Teman Hidup


Salam..foto-foto yang bakal korang tengok membuktikan masih ramai lagi manusia kat dunia ni yang baik-baik belaka..hehe....memang terbaik la lelaki ni..sebijik macam bos...muahahaha!!!







Berlalu dengan bersahaja...dapat payung percuma pulak perempuan tu..huhu..

9 comments:

  1. tak paham..lah.
    knp tuh pempuan tidur kat jln?

    ReplyDelete
  2. eh nape tak g angkt?
    lg baik kan..

    ReplyDelete
  3. @Siti Mashitah Saidin

    mungkin dia ikhlas sebab lelaki lain tengok je..hehe

    ReplyDelete
  4. @Dea

    mabuk kot..tak pun frust tertonggeng,,hihi

    ReplyDelete
  5. @suffer8zine

    entahla bro..hahaha,,,merajuk ngan boyfriend kot..

    ReplyDelete
  6. @ika~~

    kalau dia angkat takut jadi cerita lain pulak..kan time tu tengah hujan ..sejuk pulak tu..hehe...

    ReplyDelete
  7. huhu.. cam mati kena pukul jew yg baring 2.. hehe..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)