Seni Dari Gula-Gula Getah...

Gula-gula getah pun boleh buat art ni...canggih betul kepala Ben Wilson ni..Ben Wilson ni sebenarnya pelukis dari London.kerjanya ialah melukis pada gula-gula getah yang melekat kat jalan-jalan..menurutnya lagi,terdapat lebih kurang 300,000 serpihan gula-gula getah ni yang melekat dekat laluan pejalan kaki di bandar Oxford..pengotor jugak diaorang ni ek..main ludah macam tu je lepas kunyah...habis manis chewing gum di buang..haha..




















10 comments:

  1. hahaha..
    nmpk sgt dyer owng nieh pengotor..
    eeeyakkk

    ReplyDelete
  2. sangat menarik ni...x sangka de org leh cari gula getah n lukis atas dia...kt mlesia klu ade mmg dpt pingat la...huhu

    ReplyDelete
  3. kretif gler smpai nk berseni xbertempat

    ReplyDelete
  4. @fatin izzati

    ya..bos pun baru tau diaorng ni ada hobi macam tu...pengotor jugak ek..

    ReplyDelete
  5. @Riqq Green

    kalau kat malaysia,lagi pening nak lukis,sbb gula getah ni merata-rata ada..hahaha..

    ReplyDelete
  6. @suffer8zine

    antara pengomen terbanyak blog bos...terima kasih banyak2 bro..hehe..

    ReplyDelete
  7. @Anonymous

    kalau ada kulit gula2 pun dia rembat gak ni...haha

    ReplyDelete
  8. @ardinihumaira

    tu la pasal..tak sangka betulkan..idea dia ni..tak tercapai dek akal ku betul la..hihi..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)