Lelaki Muka Sebelah !!!


Hehe...lelaki dalam foto ni ialah seorang profesor..apa yang pelik tentang dia ni ialah,setiap kali bergambar,mesti ambik sebelah muka je...dah macam hobi dia pulakkan..haha..dia tak buat muka lawak pun..cuma cara posing dia tu lucu...nak tengok lagi gambar hensem profesor muka sebelah ni hit readmore..



 









Boleh tahan hensem tak prof. ni?? hahaha...confident level tinggi ni...hihi

3 comments:

  1. ooo....
    sbb cara posing dia jer..
    hihi~

    ReplyDelete
  2. dia rse kehensemannya di bahagian tepi.. hehehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)