Cara Negara China Melahirkan Atlit-Atlit Yang Terer..

Ish ish...kesian tengok diaorang ni training kan..siap nangis lagi tu..tapi berbaloi jugak sebab diaorang ni nanti bukan calang-calang gimnas tau...badan diaorang semua dah macam tanah liat..boleh gulung-gulung lepas tu sumbat dalam beg...haha..hit readmore untuk tengok kesakitan yang dialami oleh adik-adik kecil ni...









 Huhu...makan pun masih nangis...memang pilu betul la perasaan adik ni..










5 comments:

  1. huh! mcm tu skali training..menakutkan..sian lak aku tgk budak2 tu..ehee~

    Hah ! Keyword Paling Panas Di Malaysia, Semuanya Lucah?

    ReplyDelete
  2. adoh, takat lihat je pon dh rasa sakit, huhu

    ReplyDelete
  3. @Anip™

    nak terer punya pasal..haha..biasala negara China..mesti buat sesautu yang mustahil..tiru janagan ckp lagi la..haha

    ReplyDelete
  4. @kyle

    betul..bos nak luruskan kaki pun dah nak rasa kejang...inikan pulak nak dilipat-lipat..haha

    ReplyDelete
  5. emm..sedih bila tengok depa..negara kita sampai hati ke nak wat atlit cam tu

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)