Bang Bang Boom!!! | Jamban..Haha

Hehe...pertama sekali bos nak minta maaf kepada sesiapa yang tengah makan time tengok entri ni...kepala bos tengah pening lalat sekarang,jadi nak buat bang bang boom untuk melegakan sikit otak yang serabut ni k..Hit readmore untuk belajar cara nak bang! kawan-kawan atau sanak saudara anda...hihi..




  Isi air kat sinki sampai penuh..guna baldi, besen ,mangkuk pun boleh sebenarnya..


  Rendamkan bekas gulung tisu..


 Buat seperti dalam foto ni..


  Buat seperti dalam foto ni lagi..(penyakit malas nak buat ayat)


  Kumpul sampai jadi macam ni..


 Tonyoh-tonyoh , atau renyuk-renyuk..



 Tadaaaaa...


 Haa...letak kat atas mangkuk tandas..hahaha..yang sakit perut nak melepas pun boleh jadi baik sakitnya...


5 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)