Cikgu Tercantik Di China...

Haa...cantik tak?? cantik kan....menawan sungguh..haha..cikgu ni sebenarnya cikgu terseksi di china..nama cikgu ni Zhu Songhua...kalau lah cikgu ni ada kat Malaysia,mesti semua pelajar lelaki tak ponteng sekolah...Hahahaha...yang dah habis sekolah pun mesti nak daftar sekolah balik...hehe..Gatai....

Hit readmore untuk tengok lagi kecantikan cikgu yang hot ni...
























Ops...!! cikgu ni pun hot jugak..cikgu Shida namanya...dia hot dekat youtube..muahahaha....cikgu paling best pernah bos tengok..

24 comments:

  1. cantik nye muka dier..macam taeyon leader SNSD tu..

    ReplyDelete
  2. arghhhhhhh.... kalo dapat cikgu ni mau datang sekolah hari-hari kot! ahahah, yang last tu gile sumpah hot nak mampos! hehe...


    - MunzirShafie [dot] Com

    ReplyDelete
  3. hahah~..cntik dowh cikgu tu bos..dh mule berkenan..hahah..boleh jd model siot..klu aku kompem xponteng...wahhaha~ cikgu kt msia pon best gak..sukeee cikgu shidaa..

    1)Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !
    2)Kilang Al-Quran Dan Bagaimana Al-Quran Dibuat ?
    3)Mengumpat! Adakah Ianya Hobi Manusia Zaman Sekarang ?

    ReplyDelete
  4. @chentamiera

    gadis melayu pun ramai yang cantik2..hehe..tapi cikgu ni memang cantik..hahaha..

    ReplyDelete
  5. @MuJE

    haahaha..sama la kita...yang last tu cikgu feveret bos ...huahuahua..

    ReplyDelete
  6. @Anip™

    wah wah wah..berkenan ek...kumpul duit beli tiket kpl trbg..hahaha...pegi cari smpai dpt..

    ReplyDelete
  7. alamak, yg last sekali tu potong stim. wakakap

    Terkini : Berani Mati

    ReplyDelete
  8. hahaha
    cikgu shida lagi hot..
    kehkehkeh

    ReplyDelete
  9. cikgu shida cikgu terhot dekat malaysia
    hahahaha

    ReplyDelete
  10. ahahhaa..cikgu shida lagi hot la..

    ReplyDelete
  11. @ciKeju

    betul2...bos suka keyakinan diri beliau...haha

    ReplyDelete
  12. haha...cikgu shida terbaik wo..!!! support cikgu shida..!!

    ReplyDelete
  13. cikgu dahlia cantik x?

    hahahhaa larikkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  14. @DaHLia

    aik..nak jugak...haha...yela...cikgu Dahlia cantik...blog cikgu dahlia pun cantik jugak...

    ReplyDelete
  15. @Qaseh Rasheqa

    cantik,memang cantik.....hehe..macam anak patung..

    ReplyDelete
  16. giler la bukan nak jadi murid die, kalau boleh jadikan bini je =P

    ReplyDelete
  17. hahaha!~ cikgu shida pun nak masuk jugak... lagi hot kot...XD

    ReplyDelete
  18. memang sume datang skula,tapi haram ape pon xtaw, dok tgk cikgu je..haha

    terkenang cikgu pujawati, cikgu fizik ku yang owhhh....

    ReplyDelete
  19. esh.. kalo ada cikgu macam ni, silap2 menda yg blaja tak masuk pun..haha. danger..agaga

    salam ziarah lagi;)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)