Babi Berkaki Dua..!! Boleh Menari Hip Hop..Hehe..

Haha...ni dia,babi yang dimaksudkan oleh bos..bayi ni eh bayi pulak,,,babi ni memang dilahirkan berkaki dua.sekarang ni umurnya dah 10 bulan dan berat mencecah 100 kilogram..boleh tahan jugak babi ni,berat 100 kilo boleh bertenggek guna 2 kaki je..ish ish ish..babi ni berasal dari sebuah perkampungan di China k..kat Malaysia takda lagi..muahaha..menurut kata si pemilik babi ni,semasa babi ni dilahirkan,isterinya ,mahu membiarkannya mati begitu sahaja,sebab isterinya tak suka tengok kehodohan 


babi ni yang berkaki dua..tapi Wang Xihai(pemilik babi) tidak membenarkan babi ni mati dan ingin memeliharanya seperti biasa..hasilnya,wujudlah seekor babi yang terer breakdance..huhu..si pemilik babi ni cakap,dia takkan jual babi ni walau berapa mahal sekalipun..(betul ke bang tak nak jual kalau orang offer RM 1juta?? haha) tak puasa hati betul bos dengan si babi ni la..boleh pulak dia angkat badan dia yang berat tu..bos nak tekan tubi 5 kali pun tak larat..zzzz...




5 comments:

  1. eiii geli gilaa tgok bayi eh babi ni..haha-.-

    ReplyDelete
  2. eh cmne die jalan eh..?macam pelik plak

    ReplyDelete
  3. Ni bukan setakat buat head spin, nose spin pun dia boleh buat ni. He he he..

    ReplyDelete
  4. fuh... cekal betul babi ni mengharungi hidup dia...

    ReplyDelete
  5. sian dia jadi bahan lak kat tuan dia... huhu

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)