David blaine street magic [ parody ]

 

Assalamualaikum semua.....hari ni kita layan video david blaine tiruan buat magic..haha....dalam video ni diaorang mengajuk-ngajuk aksi david blaine dan mangsa magic david blaine...tapi magic yang diaorang buat dalam ni memang melampau-lampau bohong nya...tak pernah bos tengok pembohongan yang amat sangat macam dalam video ni..hahaha.....!!




5 comments:

  1. hahhahahah,..ngek jerk !


    http://mylifemimie.blogspot.com/2011/02/si-pengkritik-blog.html

    ReplyDelete
  2. Kalau tak silap ada beberapa lagi siri parody David Blaine yang group diorang tu buat. Memang lawak. He he...

    ReplyDelete
  3. magik dia tu best, slalu tgk kt tv

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)