Perempuan macam ni yang kita nak tengok..sopan je jalannya...haha....

Assalamualaikum....pertama sekali bos nak ucapkan selamat menyambut maulidur rasul walaupun agak terlambat sikit..sibuk sangat hari ni..hehe..okok..tanpa membuang masa lagi,mari kita sama-sama cari apa yang tak kena nya dengan perempuan kat dalam gambar di atas.. sopannya cara dia berjalan...haha.....








Hahahaha..!! jantannn ruponyoo.........!! patut lah lain macam je anak tiri mata ni masa mula-mula tengok pic ni...hihi...........

10 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)