Jom berekspirimen..hehe..!! part 2

 
Kali ni bukan kita yang nak buat ekspirimen ni tau..biar budak lelaki ni je yang buat...haha...kalau yang korang yang lelaki nak buat jugak,buat la..hehe...kali ni ekspirimen kita tentang kesan ubat yang boleh mengubah hormon badan lelaki menjadi perempuan...oleh itu,seorang lelaki yang berumur 25 tahun dari manchester united secara sukarela menjadi model untuk melakukan ekspirimen ni..diingatkan kat sini ye,,,lelaki ni bukan pondan...dia cuma nak buat kejian je...hehehe....jadi,,,sama-sama la kita saksikan perubahan lelaki ni..

kali ni gambar banyak...jadi,load tu lambat sikit..harap bersabar k..





























ehem-ehem....boleh tahennnnn.....!!! huahuahua...!!


4 comments:

  1. Memang ada orang telan estrogen semata-mata nak jadi pompuan. Yang ni ada tak sumber asal cerita dia?

    ReplyDelete
  2. hoho yu'll never knoe..


    adekah saya pompuan???

    ReplyDelete
  3. tolong lah.. hilang sudah c macho.. adui~

    ReplyDelete
  4. haha..siot je...
    tp ley tahan cun...kah3...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)