Cara membuat busur menggunakan sebatang pen

Selamat malam semua..hari ni bos nak kongsi cara membuat busur atau alat untuk melancarkan anak panah atau dalam bahasa omputihnya arc..( berapa banyak atau daa.. ) busur ni sesuai untuk memanah kawan-kawan yang duduk depan meja kita kat opis atau meja sekolah atau mana-mana meja lah..( berapa banyak atau lagi daaaaa....huahua !! ) dengan hanya menggunakan sebatang pen , kita dah boleh menjadi robin hood.jom sama-sama kita buat busur !! hehe..lepas ni bolehlah korang main panah-panah sesama kawan-kawan korang k.. : p
klik gambar untuk besar
mudah je kan..dari sebatang pen menjadi senjata yang comel..haha..


3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)