Arghhhh.......barcelona kalah..!!!

 arsenal 2 - barcelona 1

Nak nangis jap.....huhuhuhuuuuuu ~ ~ ~ entri kali ni sikit je ( macam la sebelum ni entri panjang berjela..huh! ) sebab nak pegi mancing udang lagi..haha.....malu la,kena ejek kengkawan pagi tadi pasal barcelona kalah.....yang messi ni pun satu,,,,dapat banyak peluang gol,takleh masuk plak.memang badi messi takleh sumbat gol kat england..

tapi kalu nak diikutkan,barcelona patut menang malam tadi..!! haha...takpe....tunggu arsenal datang camp nou (stadium barcelona) nanti...kali ni bos yakin dan pasti,barcelona berpesta gol..!!

visca el barca !!!

p/s : doakan bos dapat banyak udang hari ni ek...aminn.................................

5 comments:

  1. walaupon aku bukan penyokong barcelona tapi aku rasa barca patut menang smlm..cuma diorg mai sambil lewa..geram je aku tgk diorg main-main..kay nou camp nanti aku rasa barca bley menang..

    ReplyDelete
  2. @manggosteen

    ya betul....diaorang hilang kawlana bola lepas minit 70..messi dpt bnyak peluang..sekali tu dia patut hantar silang je bagi 2 prg tgh tu gol..ish2...geram tengok messi main pg tadi..

    ReplyDelete
  3. @Bos

    kawlana = kawalan..(pembetulan..)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)