Kereta buruk boleh jadi kereta mewah

Kereta buruk boleh jadi kereta mewah
Assallamualaikum.....lama tak buat entri..hehe..(lama ke?) hari ni bos nak kongsi gambar-gambar pertukaran kereta yang dah buruk menjadi sebuah kereta mewah...kereta ni kalau kita tengok sekali,mesti otak kita akan buat andaian yang harganya mesti juta-juta...haha....tapi sebenarnya.kereta ini berasal dari sebuah kereta yang bos pun tak tau jenama apa sebab dah teruk sangat...

dah boleh jual kat kilang besi pun kereta ni sebenarnya..hehe...tapi berkat kesabaran dan kekreatifan (kekreatifan??ada ke perkataan macam ni? haha.) pencipta kereta ni,maka terhasillah sebuah kereta yang cantik dan mewah....ok...korang lihatlah sendiri gambar kereta ni semasa proses pembuatannya..



















bos nak sebijik kereta yang macam ni !!!!


 hehe......

8 comments:

  1. pergghhhhhh!
    kreatif bangat... teringin nak tuka proton saga dni jadik caldina haha

    ReplyDelete
  2. PIMP MY RIDE~~
    haha dah macam MTV dah...

    ReplyDelete
  3. @ardinihumaira
    haha..semua tu boleh je...asal dni dpt jumpa org yg buat keta ni..hehe..

    ReplyDelete
  4. @alepridz
    dah macam kereta mayat pun da jugak..hahaha

    ReplyDelete
  5. nk soh diorang pimp keta aku la lps ni. hahah mantap gile

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)