Cara membuat hantu di siang hari..!!

Jeng jeng jeng....kali ni kita try buat hantu pulak..haha....barang yang kita perlukan hanya segulung pagar yang biasa orang guna buat reban ayam,itik,burung,dan macam kandang lagi la...pastikan pagar tu tak terlalu besar dan tebal....memang nampak macam hantu sangat benda ni bila dah siap nanti..hehehe....lepas korang buat satu,bolehla buat video kenakan kawan-kawan korang kan......mesti baik punya prank...hahaha....!! klik readmore kalau berani nak buat hantu..............




 Yang ni dah mula menaikkan bulu roma kita k.....huhuhuuu...

 waaaaaaa.......lariiii.............!!


Eeee...real kan....kalau masuk hutan sorang-sorang jumpa hantu yang korang buat,dah sah-sah,korang pun lari  jugak......hehe


p/s : lain macam je bos tengok gambar ni....ada nampak macam orang tengah sembahyang sikit kan.......ishh...kebetulan je kot...

8 comments:

  1. mak aih..real seyh..macam mana nak bentuk dawai pagar tu jadi bntuk cam org tu..hahaa

    ReplyDelete
  2. kreatifnyer!! mmg nmpk real org kot...huhu

    meh singgah: Pavilian..NZ Cafe..KLCC!!

    ReplyDelete
  3. kreatif x ingat nye r!! leh r try bile2 nanti

    ReplyDelete
  4. wehhhh...kreatip boss!!! I like....bahaye gak nih,kalau2 gi kebun sensorang,kot2 ade org nak pedajai...hehehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)