Hantar 65 biji skru macam hantar satu televisyen..haha !!

Mesti korang kenal jenama Dell kan..dalam gambar kali ni menunjukkan bagaimana pihak dell ni hantar 65 bijik skru kepada customer diaorang..hehe....sebijik skru dia punya bungkus, macam bungkus buku daa....haha..walhal cuma sebijik je...mana tak sekotak besar jadinya bila kena bungkus..tu baru 65 skru..kalau customer order 200 skru?? dah sah-sah kotaknya akan sebesar kotak peti ais..haha....



 tu diaaaa.....hehe...ni mesti skru VIP ni..haha..



8 comments:

  1. pergh...
    gile la...
    mybe utk kslmtan kot...

    ReplyDelete
  2. wa....bazir plastik eh.....lol :P

    ReplyDelete
  3. haha, siot jer, bukan main besar kotak !

    ReplyDelete
  4. biasala Dell..dia punya customer service mmg yg terbaik antara semua brand..hari ni order mainboard, bisuk dah sampai...huhuh

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)