Gaji safee sali AS$ 10,000 ( RM 30,345 ) wow !!

PENGHIJRAHAN penyerang kebangsaan, Safee Sali ke kelab Liga Super Indonesia (ISL), Pelita Jaya kelmarin telah menimbulkan pelbagai reaksi.

Ramai yang menyokong keberanian Safee untuk keluar dari kepompong pemain-pemain tempatan yang selesa sekadar beraksi di Liga Super Malaysia (MSL).

Namun ada juga yang seolah-olah mempelekehkan tindakan Safee itu dengan menganggap Pelita Jaya yang disertainya kini hanya menduduki tangga tercorot ISL selepas 13 perlawanan.

Situasi tersebut nyata langsung tidak melunturkan semangat Safee, malah ia turut membuatkan pemain berusia 27 tahun itu lebih bersemangat untuk membuktikan tindakannya itu tepat.
 sumber : kosmo

p/s : bos nak main bola kat indonesia jugak la lepas ni !! hahaha !!!


5 comments:

  1. padan la dia nak sgt main kat sana..

    ReplyDelete
  2. nak harap dier sorang jer untuk improve satu pasukan.. huhu baik import bos, kan bos..?

    ReplyDelete
  3. fuhyoooooooooh! ternganga tengok amaun tu

    ReplyDelete
  4. haa laa..mmg la gaji dia tggi...tp ada ke pekdah bermain dalam kelab tercorot?takut takde pape ilmu dia nak dpt nnt..utk dibawa ke malaysia

    ReplyDelete
  5. kalau saya, pergi aje. umur pun dah 27 tahun. Bila lagi nak main kat negara luar..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)