Gila keyboard | papan kekunci | kekunci papan | keyboard gila..hahaha !!

Hehehe...dalam rumah korang sekarang,ada keyboard yang dah rosak tak? kalau ada bos nak beli..haha...bukan apa,,,lepas tengok gambar-gambar keyboard ni,rasa nak buat sebijik untuk tatapan umum..gantung kat depan pintu rumah..hehe.....nak bagitau kat manusia-manusia di luar tu yang pemilik rumah gila keyboard...bos rasa korang pun gila keyboard jugak kan.....kalau tak,takkan hari-hari blogwalking...hahahaha...!! 





 kalau boleh tanam pokok durian kat keyboard ni kan best...kan kan kan ~ ~ ~







5 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)