39 isteri + 94 anak + 33 cucu = ziona chan

Wow.....!! banyak giler isteri dia ni..haha...nak jaga sorang pun payah , inikan 39 orang...inilah yang terjadi kepada seorang pakcik dari china yang bernama ziona chan...seorang ayah kepada 94 anak dan 33 cucu...gagah perkasa pakcik ni...hahaha......

keluarga ziona chan ni kesemuanya berjumlah 181 orang dan tinggal bersama di sebuah rumah 4 tingkat dekat bukit di kampung baktwang,china..bilik dalam rumah tersebut ada 100 buah...dan yang paling best,kesemua isteri ziona chan ni tidur di satu bilik khas yang besar..hehehe...

senang la ziona chan ni nak pilih kan...kalau banyak bilik nanti,takut sesat pulak...tak pun menimbulkan ketidakpuashatian (ketidakpuashatian?ada dalam kamus melayu tak ni?haha...!!) isteri-isterinya..apa-apa pun,,ziona chan memang cool...!!! hihi......





p/s : tak nak isteri ramai-ramai macam ni...!! hahaha....!!


7 comments:

  1. asal mampu sorang tu pun dah syukur..

    ReplyDelete
  2. kayo ke die siap boleh sare sume bini:P

    ReplyDelete
  3. gler hebat kn pokcik ni,..
    umah dh bole buat uma flat dh!! hahahahaah

    http://mylifemimie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. big happy familynya dia ni.rumah bukan men besar lagi.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)