Forever alone

 klik untuk besar
Hehe...yang ni forever alone versi azizbos.com ek..kalau nak tengok forever alone versi telordibasuh,klik sini. dalam cerita ni menunjukkan seorang yang rasa dirinya famous kot..haha..semua orang ambil berat pasal dia..tapi dia berlagak plak..last-last,korang tengok la sendiri...hahaha..!!





7 comments:

  1. sobss sobss takleh besarkan.. ~nangis~

    saya ade buat salah kerrrrr??

    komen sebenar : saya tamo jd cenggitu.. walaupun katilnya besar dan selimut merah saya suka...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)