Melatih kemaluan supaya kuat [ khas untuk lelaki ]

Selamat petang semua...hehehe...nak tanya satu soalan yang gila-gila sikit...dapat tak korang angkat beban seberat 150 kilogram dengan menggunakan burung korang(lelaki) ?? burung = kemaluan lelaki = pelir = anu = penis..!! hahaha..boleh tak?? kalau guna tangan pun belum tentu boleh angkat kan...tapi lelaki yang kat dalam video yang bakal korang tengok ni,mampu mengangkat beban seberat 150 kilogram dengan menggunakan burung dia..hehehe...tak caya???? tak caya tengok la sendiri...readmore kalau berani tengok..




 p/s : perghh....!! perkasa gila manusia ni....haha....


9 comments:

  1. hahahahaha...menarik niiii...mampu angkat 150 kg tuuuu..

    ReplyDelete
  2. hahahahaha...menarik niiii...mampu angkat 150 kg tuuuu...

    ReplyDelete
  3. mak aihh...dah berbagai benda tetiba "menerjah" dalam fikiran...huhuhu...hahaha....adoiiii

    ReplyDelete
  4. wlw pon kate tuk laki jerkk nk tgk gak,.
    gile hebat org ni ! hahahahah


    http://mylifemimie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. cis!buat kami terbayang2 je...

    hihi

    ReplyDelete
  6. Dia tarik masa tengah stim ke tak tu? Kang tersalah buat, dari nak kuat terus kena ED. Parah gak tu. lol

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)