Mengapa hari hujan ?

Mengapa hari hujan ?
Assallamualaikum...................tajuk kita pada hari ni,mengapa hari hujan ? hahaaaaa......semua jawapan kepada soalan tu ada dalam gambar-gambar seterusnya....sila lah readmore k......hari ni badan letih lagi da..baru balik dari klinik bawak faiq ( anak bos ) beratur panjang...tunggu lama..masuk bilik tu,bilik ni,bilik tu,bilik ni....huh...pening......k..selamat petang semua...............nak rehat jap..malam nanti nak buat entri banyak-banyak...hehe.....





haha..sekarang korang dah tau sebab mengapa hari hujan......huahuahua...

3 comments:

  1. wkakaka haihh sy terpaksa ketawa begini tidak sopan sebab sgt lucuuuu.. jgnlah student UPSR jwb begini...

    ReplyDelete
  2. haha .x bleh blah .gambar pon da leh jd cerita .

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)