Cara membuat gajah menggunakan tuala kecil.

Selamat petang kawan-kawan....hehe..kali ni kita belajar buat gajah menggunakan tuala kecil k..hari tu bos dah tunjukkan cara buat bunga ros dengan menggunakan tisu kan..haa..sekarang kita buat binatang pulak..harap korang cubalah ye...senang je pun..bos tutup sebelah mata je dah boleh siap satu..hahaha !!















Comel !!


8 comments:

  1. Hahahaa... cool lah..
    buat hantaran perkahwinan pun cun jga nih...

    ReplyDelete
  2. erkkk... pinjam tuala...kalo xde, mcm mne nak wat kan... ehehehehhehe... alalalalalalla..

    ReplyDelete
  3. omelnye baby gajah ni. kalau kat meja mkn camni mesti nak cepat je gi makan.

    ReplyDelete
  4. kui3...
    siyes kelaka...
    kretip,inobatip...
    hikhikhik...

    ReplyDelete
  5. inilah dia ciri2 seorang bos yang bagus...kreatif....yeah! hehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)