Proses penukaran wajah menjadi duckface

Kenapa la diaorang ni nak rosakkan wajah yang dah sedia cantik kan..ubah sikit,lama-lama jadi bukit..hehe..jom kita lihat proses penukaran wajah ori ke wajah itik yang remaja perempuan sekarang suka buat time ambik gambar..haha..kalau tak caya,bukak facebook,mesti ada jumpa wajah-wajah itik ni..wajah bos yang kat tengah-tengah header tu bukan duckface tau...tu tengah mengemam prosperity burger...hahaha..











kuek kuek kuek !! haha.....

7 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)