Fc barcelona vs arsenal | uefa champion league live

VS
Assalamualaikum.........................siapa yang baca entri ni peminat kelab bola barcelona?? kalau ada,sudi-sudi lah tulis ramalan berapa gol barcelona akan sumbat pagi ni...hahaha.....!! yang penting pagi ni,barcelona akan belasah arsenal habis-habisan...........kepada peminat setia kelab arsenal,,,maaf banyak-banyak ek..hahahaha........!!

bos rasa pagi ni barcelona akan  menang besar...tengok la nanti....saksikan perlawanan barcelona menentang arsenal di tempat arsenal sendiri pada pagi ni jam 3.50 am kalau tak silap bos........ermmm.....badan dah letih sangat ni..baru balik dari mancing udang galah...sekor pun tak dapat..!! huhu......

sekian......terima kasih...............


4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)