Riak wajah bila seseorang dapat duit 1 juta

video

Best nya dapat duit 1 juta..kalau bos dapat 1 juta ni ntah macam mana la riak wajah bos..haha..lelaki yang kat dalam video ni menang usd 1 juta dalam permainan price is right..price is right ni adalah permainan di mana kita perlu meneka harga sesuatu barang yang akan ditunjukkan kepada kita..game ni dicipta pada tahun 1956 di usa..kalau korang menang 1 juta ni,korang nak buat apa dengan duit tu? hehe...


4 comments:

  1. peh kalau aku dapat aku nak menikah la!!!

    ReplyDelete
  2. uiyoooo, tak tahu nk ckp apa, tp yg penting mesti nak lunaskan hutang piutang dulu, kendian leh ler berjimba ;)

    ReplyDelete
  3. Jap..jap..jap...nak menung jap...hehehe

    ReplyDelete
  4. ehh tibe2 sy nangis pula.. uhhh wrong channel....

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)