Jom buat spageti spesial..heeeee !!

Senang je buat ni..ikut je dalam gambar tu..yang spesial nya tentang spageti ni adalah,bila ianya siap dihidangkan nanti,spageti tu akan berada di dalam sosej..ermm,,,camner ek,,,ala,,macam rantai yang ada manik-manik tu lerr....tapi yang ni sosej yang jadi manik...hehe..nampak unik spageti ni..
nanti bos nak cuba buat..mesti orang rumah bos terkejut bila tengok spageti bos..hahahaha..!! kalau nak belajar buat,klik readmore untuk tengok gambar langkah-langkah pembuatan spageti spesial ni..







p/s : lapar pulak perut lepas tengok pic ni..hehe !!


11 comments:

  1. mok kmk try molah spagetti camtok klak. hehehe. :D

    ReplyDelete
  2. waaa..
    menarik..
    hehe..
    nk cube la..
    =D

    ReplyDelete
  3. Waahhh... memang terbaik ni..
    lain dari lain...boleh try ni...

    ReplyDelete
  4. wooooooooooooow! nak cubalah resipi ni :D

    ReplyDelete
  5. bikin lapar ooowwwh...
    konfirm pasni aku cari spageti..

    arrghhh... terpengaruh sudey

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)