Kolam renang paling dalam di dunia fana ini..haha..!!

Asslamualikum....1 hari tak buat entri sebab mood memancing udang makin menjadi-jadi selepas terlepas seekor udang galah yang super besar kelmarin..hehe...ok...malam ni nak kongsi gambar kolam renang paling dalam di dunia fana ini..haha...sedap lagi bunyi nya kan kalau ditambah fana kat hujung....dunia fana...berbalik kepada gambar kita ni,kolam ni memang dalam...kedalamannya mungkin macam bangunan 2 tingkat kot..kalau nak menyelam pun boleh jugak kat dalam kolam ni..ermm...bos nak makan udang galah yang bos kail hari ni,korang menyelam la dulu dalam kolam ni ek..hahaha...!!








8 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)