Nak ais minuman bercahaya tak?

Haa...cantik kan...sesuai untuk kanak-kanak yang tak suka minum..hehe..ada ke kanak-kanak tak suka minum?? aah..lantaklah kan..yang pasti,ais ni memang cool !! ais memang la sejuk kan..haha..cool !!! ais ni memang ada tau..kalau nak beli,klik sini harga nya euro 4,9..kalau duit kita lebih kurang 20 ringgit..haha..dapat 10 gelas milo ais.... kalau diberi pilihan,korang nak ais bercahaya ke milo ais 10 gelas ?? hehe..!!




6 comments:

  1. 20 hengget? vaaaa~ milo ais 10 gelas lagi berbaloibaloi~

    ReplyDelete
  2. Adekah lepas diminum, perut kita akan bercahaya...? ouh auratku menyala2...

    ReplyDelete
  3. nak milo tabur gelas besar punyaaaaa...!!

    ReplyDelete
  4. wah beshnyeeee
    cahaya nak cahaya nak hehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)