Cara membesarkan payudara [ 18sx ]

Hehe...dalam video ni dapat korang lihat satu pakaian dalam wanita yang boleh membantu membesarkan payudara..sebenarnya,bukannya membesarkan payudara secara kekal k..ianya cuma membantu menampakkan payudara yang kecil supaya nampak besar..teknik yang digunakan ialah dengan mengetatkan bahagian tengah pakaian dalam tersebut...erm...korang tengok la sendiri video ni..bos pun bukan nya pakar sangat dalam bidang payu-pemayu ni..kah kah kah....!!!!

p/s : takda niat nak buat entri lucah-lucah..sekadar melawak..bagi bos lawak,bagi korang tak tau la kan..maaf k..

8 comments:

  1. ahh..tipu la...mna ada lemak dari perut bleh naik ke payudara.. ada2 jak..ni kira konsep lama la ni, guna korset..

    model2 dia tu mmg sedia payudara bsar..saja mau promosi produk China..hmmmm~

    ReplyDelete
  2. wuargh..dasat ni..
    mmg mustahak~

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)