Ada udang disebalik tayar..hahaha..!!

Assalamualaikum..........tajuk kita pada hari ni ialah, ada udang disebalik tayar..! kenapa disebalik tayar? dan bukan disebalik batu..?? haahaaa...sebab gambar yang bos paparkan di atas takda sebijik batu punnn....yang ada cuma mainan pemandu formula 1 dan kereta nya...

Sebenarnya bukan udang yang bos nak ceritakan......yang bos nak tunjukkan kat korang hari ni ialah , ada sesuatu yang tersembunyi disebalik mainan di atas..dan ianya sangat-sangat tak sesuai untuk kanak-kanak yang belum baligh..haha..sebab apa mainan ni tak sesuai,,,,,

mesti ada yang dah dapat tangkap apa yang terjadi lepas tekan readmore nantikan..hahaha......jadi apa tunggu lagi,,,,,,,readmore!!


Hahaha......apa yang si pencipta mainan ni cuba nak sampaikan ek?? hehe..tak boleh ke bagi patung tu pegang stereng ke,aiskrim ke.....kenapa nak kena pegang tayar??? hehehe....


4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)