Dapat first scheduled tweets churp churp,,yeah!!

ENTRI MELEKAT ! SCROLL BAWAH LAGI UNTUK ENTRI TERBARU !!

Hehe..maaf yer..nak promote ads churpchurp jap jap je.. : p

 UPDATE : kat bawah ni la tugasan yang churpchurp beri tu.hehe..satu dah lepas,tunggu yang nombor 2 lagi.

 Ad: Saksikan separuh akhir American Idol secara live!! dengan menyertai Ford Contest di http://bit.ly/hNOknE tiket free yaw!!



Pagi tadi bos check email,nampak satu email dari churp churp..tak pernah pulak sebelum ni dapat email dari churp churp.lepas dibaca,diteliti dan dikhatam,,,,rupa-rupanya dapat tugasan khas untuk iklan pizza hut..hehehe...google punya google,akhirnya dapat tahu jugak cara nak siapkan tugas ni..




alangkah terkejutnya sekali lagi,pada pukul 3 petang,dapat lagi satu scheduled tweets dari churp churp dimana kali ni,kena buat iklan ford fiesta..hehe..rezeki..tapi kan,,kena tunggu diaorang luluskan iklan yang kita buat tu..kalau dah lulus,iklan akan automatik keluar kat twitter kita..masa tu la RM mencurah-curah masuk ke ladang gandum..haha !!
tapi kan,,!! ada tapi lagi,,,,,kalau nak RM mencurah-curah masuk ke ladang gandum kita,followers twitter kita kena lah ramai..jadi dikesempatan ini,bos dengan rasa rendah berdirinya(rendah berdiri?) menyeru,agar sesiapa yang baca entri ni(bagi yang ada akaun twitter) bolehlah dengan ikhlas atau tak ikhlasnya(haha !!) follow bos kat twitter..kalau nak follow twitter bos,klik je kat pic burung biru kontot kat atas belah kanan blog ni..kalau nak add facebook pun leh jugak..hehe..

sekian,terima kasih..

p/s: masa bos buat entri ni,bos dah tebalkan muka dengan bedak,siap pakai topeng lagi sebab nak cover malu mintak orang follow twitter bos..kah kah kah !!

UPDATE :
kalau belum join churp churp,boleh sign up kat sini


6 comments:

  1. beshhnyee lama dah dni tak tengok akaun churp2. ponteng wat esemen dia hehe

    ReplyDelete
  2. ooouuh baru tahu..tapi kami tak ada twitter..mcmner pulak tue?

    ENTRY TERBARU: dapat 3BE sekaligus.mai tengok

    ReplyDelete
  3. @ardinihumaira

    hehe..aktif la balik..dapat masyukk....haha

    ReplyDelete
  4. saya pun dapat yang piza tu. dah tweet dahh...

    ReplyDelete
  5. wah...baru join x sampai seminggu..I pun dah dpt Schedule Tweet dr Churp Churp..mmg best la program ni :)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)