Ted bear | man vs wild


Assalamualaikum..........korang mesti tahu rancangan tv man vs wild kan..kalau tak tahu maknanya rumah korang tak pasang astro lagi la tu..cepat pegi pasang..hehe..man vs wild ni ialah salah satu rancangan tv yang memaparkan cara-cara meneruskan hidup ketika sesat atau suka-suka nak main dalam hutan atau tempat yang tidak mempunyai kemudahan yang mencukupi..dalam rancangan ni juga , bear grylls ( hos ) akan mengajar cara bagaimana untuk memastikan kita masih hidup ketika berada dalam keadaan darurat..

tapi,video kali ni bukan bear grylls yang jadi cikgu kita k..tapi ted bear...haha....ted bear ni ialah satu watak kartun yang dicipta untuk mengejek bear grylls sebab bagi diaorang bear grylls ni banyak dibantu oleh krew-krew yang ikut sama ketika penggambaran man vs wild..hehe..kiranya diaorang nak yang betul-betul la...tak nak tipu-tipu...ok..korang tengok video ni...boleh la tahan lawak dia..hihi....

3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)