Marker pen terbesar di dunia ?

Besar woo...ni kalau bagi kat anak-anak bawak pegi sekolah,mesti tak sampai sekolah..haha...sebab tengah-tengah jalan pengsan bawak marker pen besar sangat...!! dalam gambar-gambar ni bos tak tahu la sama ada marker pen terbesar dunia atau tak tapi tak mustahil marker pen ni adalah yang terbesar kan...hehe...sebab first time bos tengok marker sebesar ni... kena peluk kuat-kuat baru boleh tulis...hihi...selamat semua....!! nak pi jalan-jalan cari makan pulak......



5 comments:

  1. ni kalau beli nk post,tk tahulah berapa kena caj nih...

    ReplyDelete
  2. o mak ai...!ini pen ko apo ni...???

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)