Jom berekspirimen..hehe..!!

Pastikan korang berada dalam bilik yang berkunci ketika melakukan ekspirimen ni k..hahahaha......yang lelaki test kat jari-jemari jek,,jangan nak gatal tangan test kat perempuan..kang ada yang kena pelempang jarak dekat nanti..hehe..


6 comments:

  1. hehehe.nak try laahh..menarik
    pastu nak upload foto skali kat blog
    ngehehehehhe

    bulat bulat
    :P

    ReplyDelete
  2. ehh eh... nak cuba lah, nak cuba...

    ReplyDelete
  3. wacaya sama lu lah bro, fapfapfap!!HAHA

    ReplyDelete
  4. xpaham la ngan gambar ni...camne ea? n camne lak die leyh jadik cam gambar kat sebelah kanan tu>>> adeyhh blurr

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)