Apa dah jadi dengan lelaki ni?

Eh..lelaki kat atas ni pelik sikit.apa yang pelik nya adalah,dia suka sangat pakai kasut getah yang orang selalu pakai toreh getah..haha..tak kira mana tempat,dia tetap dengan kasut getahnya..macam ada kisah disebalik kasut getah dan hidup dia..jom kita tengok gelagat dia didepan kamera bersama kasut getah kesayangannya...hihi!!



 siap ada spare lagi..pinky tu !!





 berbulu !! huahuahua !!


8 comments:

  1. haha..fesyen la tu..tp memang sempoi ahh

    ReplyDelete
  2. sempoi..leh ganti Pua Chu Kang (PCK) ni..PCK ngn but kuning..dy but merah..hehe..skali tengok cm pempuan pon da..hik3

    ReplyDelete
  3. haha...
    p beli seluar beli...
    p cepat!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)