Gara-gara video seks anuar ibrahim,blog papagomo sesak dengan 6000 online users !!


Tengok buletin utama tv3 tadi,ada pembaca berita dia sebut papagomo.com dan panglima-harimau.blogspot.com,yang menyiarkan video seks anuar ibrahim..siap ada 3 part lagi..memang power la promosi tv3 ni..hehe...sapa-sapa yang nak traffik blog sesak macam blog dua orang ni,letak la video tersebut...haha..bos tak nak..takut blog kena hack nanti..bala tu bala....!!

10 comments:

  1. Sedia maklum jak.. Yang duak2 blog ya adalah penyokong BN tegar...

    ReplyDelete
  2. @AmirFX

    yurp..mun blog pembangkang siap la..

    ReplyDelete
  3. @relevan

    haha..tak nak letak video kat blog ke? kah kah kah..

    ReplyDelete
  4. @MR. MIND

    cer letak video,cer letak video...haha..

    ReplyDelete
  5. konpem la kne delete...hahaha

    salam...new blogger..truskan berblog yer

    jom join
    Segmen : Mari Promote Blog

    im new folower of u

    ReplyDelete
  6. Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
    Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
    (^____^)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)