Payudara besar tak semestinya bagus..

Lama sungguh rasanya tak buat entri baru ni..hehe..demam melanda diri lagi..lepas ni nak gi klinik lagi,nak ambik antibiotik..ok..berbalik kepada tajuk kita,iaitu payudara besar tak semestinya bagus..bos percaya,ramai dikalangan lelaki kat dunia ni suka wanita yang mempunyai payudara besar ni..haha..sebelum melalut lebih jauh,baik korang tengok video ni..malu wei...hehehe...


6 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)