Lelaki memang baik tau...hehe...

Bila lelaki buat salah.
Bila perempuan pulak buat salah.

Lebih kurang je kan..haha..lelaki jugak yang kena mintak maap..lelaki macam ni la bagus buat laki..haha...!!

p/s : bagi korang yang lelaki kat luar sana tu,cuba kalau laptop jatuh ke,kereta korang kemek disebabkan isteri terlanggar pagar rumah ke,rasa-rasa korang ke yang mintak maap?? haha...


4 comments:

  1. hehehe bagusnya laaaa laki cemni...

    ReplyDelete
  2. lelaki macam ni mmg bagos..

    tp kalau pompuan rosakkan atau kotrokan kereta milik lelaki tu...emm..mgkn tiada perkataan maaf kot..hehhehhee~

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)