Peminat setia penyampai berita cuaca..hehe..


Haha..jangan pandang sebelah mata dengan penyampai berita cuaca ni tau..siap ada peminat setia lagi..dah bagi tandatangan pun dia tetap tak nak berganjak dari kamera..hehe...rasa nak tumbuk je muka peminat lucu ni..kah kah kah..!!



p/s : rasa-rasanya.kat malaysia ni pun ada peminat pembaca berita cuaca ...hehe..


No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)