Tunaikan tanggungjawab anda sebagai seorang islam..report si dajjal di facebook..


Jangan berlengah lagi..siapa-siapa yang tak tau cara nak report,ikut dalam gambar kat atas..gambar ni bos ambik dari blog milosuam.  makin ramai yang report,makin cepatla pihak facebook tutup akaun si gila ni...Eeee...benci betullah kes-kes macam ni...report jangan tak report tau...

8 comments:

  1. kurang asam bOi betol lah owner Fb kat nie..alien mane yg bersikap mcm setan..*terlebih marah..(*.*)"

    ReplyDelete
  2. da banyak page aku report. tapi apsal facebook xamek tindakan? aku boleh jumpa lagi page2 yg aku report dulu. mcm jasmine selalu hepi tu..

    ReplyDelete
  3. @iLa suHaiLa


    yang ni bukan kurg asam...memang tak deberi asam...!! haha..

    ReplyDelete
  4. @marina anakcikbob

    entah..mungkin tak ramai yg report kot..tak pun facebook suka islam kena hina..kan pengasas dia yahudi..

    ReplyDelete
  5. @Ardini Humaira

    bos pun sama geram...kite tak pernah nak hina2 agama org lain kan..

    ReplyDelete
  6. @G3

    boleh je..bos pun slalu ambik gambar org lain..hehe..tapi kasi kredit kat owner gambar tu skali k..miloais.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)