Video sedih dan serius tapi korang akan tergelak bila melihatnya.

Video ni adalah video sedih dan serius..tapi bos yakin dan pasti,korang akan tergelak terbahak-bahak bila melihatnya,sebab bos pun tergelak terbahak-bahak lepas tengok video ni...pengajaran dari cerita ni ialah,jangan gelak sembarangan..hahaha....!!

4 comments:

  1. haha...bodo punya negro..pasal dia la kantoi tu...haha...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)