Pembunuh bayi.

Tajuk bukan main gempak..haha..si pembunuh ni bukan bunuh bayi betul la..dia bunuh bayi kek..kek bayi....tapi cara diaorang potong kek ni macam tak berkenan la bos tengok..kesian bos tengok wajah bayi tu walaupun ianya hanya sebijik kek..kalau boleh jangan la buat kek macam ni kalau nak sambut hari jadi..nampak kejam sangat la..bawah ni bos sediakan 2 video potong bayi..video yang kedua tu boleh tahan menyayat hati jugak la..dulu pun bos da letak kek bayi ni..tapi gambar je..ni ha link dia kalau nak tengok.




No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)